Vi ønsker å bruke informasjonskapsler for å lære mer om hvordan nettstedet blir brukt. Dette er nærmere beskrevet i våre Personvernregler.

Chris Klemmetvold

Chris Klemmetvold

Chris har erfaring som gründer og jobber mest med selskap som ønsker å utfordres på salg, økonomistyring og finansiering.

Hei gründer!

Jeg heter Chris og jobber som forretningsutvikler i Impact StartUp med fokus på salg. Jeg har spesielt ansvar for selskapene i Studio og det faglige innholdet i Studio-universet.

Jeg har 15 års erfaring med organisasjons- og forretningsutvikling og er en av gründerne av selskapet Medarbeiderne som ansetter folk som har slutta med rus. Jeg og Lise Arvesen har sammen skrevet Håndbok i sosialt entreprenørskap og vært faste gjester i Impactpodden - en podkast for ferske sosiale entreprenører.

Min faglige bakgrunn er statsvitenskap, supplert med fagene sosialt entreprenørskap, forretningsutvikling, markedsføringsledelse, og strategisk økonomistyring.

Opp gjennom årene har jeg holdt over hundre foredrag om temaer som innovasjon, sosialt entreprenørskap, salg og arbeidsinkludering.

Jeg brenner for potensielle gründerspirer med gode idéer skal teste antagelsene sine, komme igang med det første innsiktsarbeidet sitt og begynne å selge!

Få oppdateringer om workshops

Meld meg på nyhetsbrev!